Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis Provincie Limburg

Je wilt geld besparen én duurzamer leven. Je huis beter isoleren, zelf energie opwekken of het waterverbruik terugdringen? Wil je langer in je eigen huis blijven wonen en daar oud worden? Wat je wensen ook zijn, de Provincie Limburg helpt je graag met de stimuleringsregeling Duurzaam Thuis. De stimuleringsregeling Duurzaam Thuis biedt huurders en woningeigenaren voordelige leningen voor energiebesparende en levensloopbestendige maatregelen aan bestaande woningen in Limburg.

Maak jij je huis geschikt om er te kunnen blijven wonen, ook wanneer je hulpbehoevend wordt? De stimuleringsregeling Duurzaam Thuis biedt extra financiële ruimte tegen gunstige voorwaarden. Deze staan beschreven op de website www.duurzaamthuislimburg.nl.

Je kunt tal van uiteenlopende maatregelen nemen om in je eigen huis prettig oud te worden. Zoals het realiseren van een slaap-badkamer op de begane grond, het weghalen van drempels of het maken van een inloopdouche. Natuurlijk kun je je woning ook energiezuinig maken door deze te isoleren of zonnepanelen te installeren. Beide maatregelen worden gefinancierd met deze regeling.

Van 31 mei t/m 12 juli loopt er een Limburgbrede campagne om de regeling onder de aandacht te brengen. Wil je meteen lezen wat de regeling inhoudt, kijk dan op www.duurzaamthuislimburg.nl voor de meest actuele en complete informatie.

Terug naar overzicht
© 2023
Created by LR Internet