Evenement

Webinar ontwerp RES 1.0

Donderdag 11 februari 18.00 - 19.15
VVM netwerk milieuprofessionals

De eerste versie van de RES is af: de ontwerp RES 1.0. Inwoners en organisaties in Noord- en Midden Limburg kunnen tot en met 23 februari hierop reageren. Deze reacties nemen we zo veel als mogelijk mee in de definitieve versie van de RES. De RES is een regionaal document en gaat niet over het lokale energiebeleid in jouw gemeente. Het is een abstract document waarin bijvoorbeeld geen locaties voor windturbines en zonneparken worden aangewezen. Het vormt wel de basis voor de energietransitie in de regio. Daarom vinden we het belangrijk om de RES met de inwoners in onze regio te delen én de mogelijkheid te bieden een reactie te geven. 

Webinar

Op 11 februari organiseren we een webinar om inwoners en andere belangstellenden te informeren over de RES en de mogelijkheid te geven om vragen te stellen. In dit webinar zullen wij toelichten wat er in de eerste versie, de ontwerp RES 1.0, staat. . Aan tafel zitten bestuurlijk voorzitter Thijs Kuipers en een afvaardiging van het projectteam van de RES Noord- en Midden Limburg. Zij zullen jouw vragen zo goed mogelijk beantwoorden

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar via onderstaand formulier. Instructies om deel te nemen aan het online webinar ontvang je per e-mail. 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Start

11-02-2021 om 18.00

Eind

11-02-2021 om 19.15

Locatie

Online

Inschrijven voor dit evenement

Bedrijfsnaam
Ja, ik wil een kopie ontvangen van dit bericht.

* velden zijn verplicht

Evenementen

© 2023
Created by LR Internet